WeLoveMiracles

Over Miracles

 

Miracles is ontstaan in 2009 het evenement heeft onder leiding van Des Balentien voortgeduurd t/m 2015. Tijdens deze jaren hebben enorm veel talenten een plek op het podium van het Miracles event gekregen en hebben veel jongeren een stage plek binnen in het bedrijf weten te bemachtigen.

De visie om een platform te creƫren voor jongeren heeft Des Balentien nooit losgelaten. Sinds 1 mei 2022 is zij weer volledig gestart met het organiseren van het Miracles event maar dit keer anders zij betrekt de jongeren nu op een hele andere manier erbij en zorgt zo dat door de Miracles Junior Academy jongeren echt werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. We zien en horen steeds meer de verhalen dat de mentale gezondheid van onze jongeren enorm achteruit gaat.

Miracles is een platform voor 12 t/m 16 jarigen. Wekelijks komen er ruim 20 jongeren samen om te werken aan o.a. talenten ontwikkeling maar ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd leren de jongeren ook een event organiseren.

Dit event heet Miracles 12 t/m 16 jaar. NoAlcoholNoDrugs Zero Tolerance dit betekent dat er ABSOLUUT geen alcohol, drugs of sigaretten worden toegestaan tijdens het evenement. Ook zullen de beveiligers en toezichthouders geen waarschuwing geven bij het niet opvolgen van reglement en wordt een jongere meteen verwijderd van het event.

Miracles Line Up